Od nové pracovní pozice
vás dělí jen pár kroků

Recruitment konzultant/ka pro RPO projekty

  • Praha hl.m.
  • Dohodou
  • Plný úvazek, Částečný úvazek, Živnostenský list
  • Čeština (C1) nebo slovenština (C1) a angličtina (B2)

Pro nové projekty hledáme posily na pozici konzultanta/ky se zkušenostmi v (IT) náboru pro krátkodobou i dlouhodobou spolupráci s předními firmami nejen v České republice, ale i v zahraničí.

O čem to celé je?

Jdeme s dobou, a proto zajišťujeme krátkodobé i dlouhodobé spolupráce formou tzv. recruitment outsourcing, které jsou zejména teď v době (post)covidové extrémně žádané. Nejsme v této oblasti nováčky. S projekty tohoto druhu máme několikaleté zkušenosti a mezi naše klienty patří například společnost Vodafone, Deloitte, Košík, Škoda Auto, Siemens, Microsoft, Lear či Avast, v rámci VTS projektů jsme podporovali nábor mimo jiné pro Mileus Juraje Atlase, L'Oréal či Shoptet.

Jestliže rádi měníte prostředí a pronikáte do různých firem a oborů, pak je recruitment outsourcing pro Vás. Náš klient si Vás najme na předem domluvenou dobu, která je v řádu jednoho dne v týdnu až na několik měsíců. Budete působit pod hlavičkou klienta, ale stále budete fungovat jako náš zaměstnanec/kyně.

Kapacity našich více jak třiceti kolegů jsou nyní naplněny, hledáme proto novou posilu pro plánované projekty!

Koho hledáme?

  • Předchozí zkušenost v sourcingu či recruitmentu, ideálně v oblasti IT či technického náboru.
  • Ochotu věnovat se různým odvětvím, ať už může jít o IT, engineering, sales či marketing.
  • Flexibilitu a adaptabilitu.
  • Entrepreneurial spirit, proaktivní přístup, spolehlivost, orientaci na cíl a na klienta, empatii, zvídavost a houževnatost.
  • Angličtinu přinejmenším na úrovni B2, jelikož část našich projektů probíhá i na mezinárodní úrovni.

Proč je tato pozice atraktivní?

  • Nehledáte práci na plný úvazek? Nevadí! Flexibilita pro nás není jen prázdné slovo a právě té si naši RO konzultantky a konzultanti na práci u nás cení nejvíce. Pokud máte kapacitu alespoň 8 hodin týdně, zvládneme nastavit spolupráci k všestranné spokojenosti, včetně možnosti práce z domova. Ráno v klidu vypravíte děti do školky a školy, zacvičíte si jógu nebo si můžete jít zaběhat. Práci si pak během dne poskládáte tak, jak vám to nejvíce vyhovuje.
  • Čekají na vás další neotřelé benefity jako 10 extra dní volna ročně - tzv. GoodDays, měsíční sabbatical po sedmi odpracovaných letech či volno navíc při speciálních životních událostech, i ty klasičtější (Multisport karta apod.).
  • Potrpíme si tu na dobré mezilidské vztahy, takže po pracovní stránce se můžete vždy spolehnout na pomocnou ruku vstřícných a zkušených kolegů, ale také Marketing nebo People Care týmu. Konstantní support poskytuje i dedikovaný Head of Sourcing, který pro nás také neustále sleduje nové trendy ve světě vyhledávání talentů.
  • Zapomínat nebudeme ani na váš rozvoj, a to díky školením od těch nejlepších HR profíků! Prostřednictvím tréninků sesterské Recruitment Academy budete mít zdarma přístup ke stovkám hodin špičkového odborného obsahu, včetně komplexní série víc jak 30 kurzů Digital HR Leaders. Každý nováček také bezplatně prochází certifikačními školeními RACS a RACR v hodnotě téměř 20 tisíc. Mimo to vytváříme i řadu interních vzdělávacích programů a realizujeme další ad hoc školení.
  • Po pracovní době se pak pod organizační taktovkou naší interní Social Committee můžete účastnit společných akcí a projektů napříč žánry (sport, kultura aj.) - o jaké se jedná konkrétně, můžete omrknout na našem IG profilu (@goodcallcz).


FAQ týkající se služby recruitment solutions zodpovídáme zde:

https://goodcalleu.ubpages.com/rpo-konzultanti/

Nahlédnout k nám do týmu můžete prostřednictvím sociálních sítí (odkazy naleznete níže) a pokud by vás zajímalo, co o nás říkají naši (současní i bývalí) zaměstnanci, prohlédněte si nás na Atmoskopu:

https://www.atmoskop.cz/nazory-na-zamestnavatele/2957145-goodcall-s-r-o

Zní to zajímavě?

Vyplňte formulář níže a náš recruiter se vám ozve a probere s vámi bližší informace o této pozici.

(volitelně)
Chcete se ujistit, že vám neunikne žádná nabídka?