Od nové pracovní pozice
vás dělí jen pár kroků

Recruitment konzultant/ka pro RPO projekty

  • Praha hl.m.
  • Dohodou
  • Plný úvazek, Částečný úvazek, Živnostenský list
  • Čeština (C1) nebo slovenština (C1) a angličtina (B2)

Nejste fanoušek stereotypu a nábor je pro vás jasnou volbou ? Pak recruitment outsourcing bude pro vás! Mrkněte na detailní info níže :).

O čem to celé je?

Jdeme s dobou, a proto zajišťujeme krátkodobé i dlouhodobé spolupráce formou tzv. recruitment outsourcing. Nejsme v této oblasti nováčky :). S projekty tohoto druhu máme několikaleté zkušenosti a mezi naše klienty patří například společnost Vodafone, Deloitte, Košík, Škoda Auto, Siemens, Microsoft, Lear či Avast. 

V čem práce RPO konzultanta/ky spočívá ? Zcela jednoduše :), je to recruitment, ať už ve vybrané části nebo celém náborovém procesu pro naše klienty. Na své si u nás přijde každý! Náš klient si vás najme na předem domluvenou dobu, která je v řádu jednoho dne v týdnu až na několik měsíců. Budete působit pod hlavičkou klienta, ale stále budete fungovat jako náš zaměstnanec/kyně. 

RPO u nás zastřešují seniorní kolegyně:

  • Marťa a Anet, které působí jako Client Services Manager

Najdete u nás spoustu super kolegů a kolegyň nejen z RPO, které poznáte třeba pod taktovkou naší Social Committee, která pořádá společné akce se slovy "Po práci legraci :)".


Koho hledáme?

  • Předchozí zkušenost v sourcingu či recruitmentu u nás zajisté zúročíte
  • Ochotu věnovat se různým odvětvím, ať už oblasti IT, engineeringu, salesu či marketingu, protože v RPO máme projekty všech chutí :).
  • Flexibilitu a adaptabilitu, jelikož jdeme s dobou a ten samý přístup bychom si moc přáli i od vás, ať táhneme za jeden provaz společně :).
  • Entrepreneurial spirit, proaktivní přístup, spolehlivost, orientaci na cíl a na klienta, empatii, zvídavost a houževnatost. Tohle všechno je stavební kámen pro pozici RPO konzultanta/ky :). 
  • Angličtinu přinejmenším na úrovni B2, jelikož část našich projektů probíhá i na mezinárodní úrovni.

Proč je tato pozice atraktivní?

  • Nehledáte práci na plný úvazek? Nevadí! Flexibilita pro nás není jen prázdné slovo a právě té si naši RPO konzultantky a konzultanti na práci u nás cení nejvíce. Pokud máte kapacitu alespoň 20 hodin týdně, zvládneme nastavit spolupráci k všestranné spokojenosti, včetně možnosti práce z domova. Ráno v klidu vypravíte děti do školky a školy, zacvičíte si jógu nebo si můžete jít zaběhat. Práci si pak během dne poskládáte tak, jak vám to nejvíce vyhovuje.
  • Čekají na vás další neotřelé benefity jako 10 extra dní volna ročně - tzv. GoodDays, měsíční sabbatical po sedmi odpracovaných letech či volno navíc při speciálních životních událostech, i ty klasičtější jako třeba Multisport karta.
  • Potrpíme si tu na dobré mezilidské vztahy, takže po pracovní stránce se můžete vždy spolehnout na pomocnou ruku vstřícných a zkušených kolegů, ale také Marketing nebo People Care týmu. Konstantní support poskytuje i dedikovaný Head of Sourcing, který pro nás také neustále sleduje nové trendy ve světě vyhledávání talentů.
  • Zapomínat nebudeme ani na váš rozvoj, a to díky školením od těch nejlepších HR profíků! Prostřednictvím tréninků sesterské Recruitment Academy budete mít zdarma přístup ke stovkám hodin špičkového odborného obsahu, včetně komplexní série víc jak 30 kurzů Digital HR Leaders. Každý nováček také bezplatně prochází certifikačními školeními RACS a RACR v hodnotě téměř 20 tisíc. Mimo to vytváříme i řadu interních vzdělávacích programů a realizujeme další ad hoc školení.


Kdyby vás zajímalo, jak to u nás chodí, nahlédnout k nám můžete prostřednictvím sociálních sítí (odkazy naleznete níže) a pokud by vás zajímalo, co o nás říkají naši (současní i bývalí) zaměstnanci, prohlédněte si nás na Atmoskopu:

Zní to zajímavě?

Vyplňte formulář níže a náš recruiter se vám ozve a probere s vámi bližší informace o této pozici.

(volitelně)
Chcete se ujistit, že vám neunikne žádná nabídka?